Jump to content
Froxlor Forum
  • 0
Joso

Error mysql in configuration

Question

Hi,

after a hard work I arrived at the configuration of froxlor and also here we find the difficulties for the configuration.
I have to admit, there are no tutorials that guide the user in every part of the configuration. So I hope in this forum to complete everything.

Apart from the premise, I found the error indicated by the flooded image. How do you solve it?

 

Thanks

error-setup.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Similar Content

    • By shaaz
      Is that possible to install froxlor in c-panel using one database user password?
      Or how can we skip the values of mysql_unpriv_user and mysql_unpriv_pass while installing?
    • By wwl
      Hallo, ich stelle fest das Froxlor ständig um die 10 Datenbankverbindungen aufrecht erhält. Normalerweise sollte doch nur eine Verbindung in Verwendung sein, der vom Cron gebraucht wird. Ok, wenn gerade viel konfiguriert wird, kann es auch mal mehr sein. Aber ständig 10 Connections ist sehr viel weil auch InnoDB Datenbanken viel Speicher brauchen.
      Gibts da eine Lösung?
      Christian
    • By NitroxydeX
      Hallo Community und Staff,
      bezüglich eines Serverwechsel stande nun auch eine Änderung des Control Panels an, da unser bisher genutztes einfach zu wenig geupdatet wurde und Fehler selbst gefixt werden mussten.
      Es blieb eigentlich nur Froxlor übrig. Allerdings haben wir nun feststellen müssen, dass man bei Froxlor nicht die Möglichkeit hat den Datenbanknamen und Nutzer frei zu wählen, was viele als hohes Sicherheitsrisiko werten. Warum ist dies so gewählt? Und gibt es bereits jetzt schon eine Möglichkeit das zu aktivieren?
      Zum anderen Problem: Froxlor scheint magisch alles abzufangen. Bislang hatte ich Apache so konfiguriert, dass alle nicht vorhanden Vhosts ins 403-Forbidden Nirvana gesendet werden. Gleiche Konfiguration habe ich nun auch mit Froxlor versucht und mein Abfangen als 01-beginnende Apache config hinterlegt. Dies fängt auch direkte Aufrufe der IP ab, allerdings funktioniert dies weder mit der IP noch mit nicht angelegten (Sub)-Domains. Es wird immer automatisch auf den FQDN des Panels umgeleitet, was eigentlich gar nicht möglich sein sollte. 
       
      Vielen Dank schon mal für die Antworten
    • By nksky
      CentOS7 server running, Have installed LAMP and all is working correctly, Installed php-mbstring after some research,
       
             yum --enablerepo=remi install php-mbstring
       
      this showed the process as complete, but when I run Froxlor from my browser it tells me php-mbstring is not installed..also shows
                    
      PHP version >= 5.3                       5.4.16
       
       
       rpm -qa php* returns
      Php-pear -1 .9.4 -21 .el7 .noarch
      Php –mysql -5.4.45 – 4.el7.remi.x86_64
      Php –cli-5.4.45 -4 .el7 .remi .x86_64
      Ph-gdp –bcmath -5.4.45 -4.el7 .remi .x86_64
      Php -5.4 .45 -4.el7 .remi  .x86_64
      Php-gd-5.4.45-4.el7 .remi .x86_64
      Php-common -5.4.45 -4.el7 .remi .x86_64
      Php-pgsql -5.4.45 -4.el7 .remi .x86_64
      Php-xml -5.4.45-4.el7 .remi .x86_64
      Php-pdo-5.4.45-4.el7 .remi .x86_64
      Php-mbstring-5.4.45-4.el7 .remi .86_64
      Php-process-5.4.45-4.el7 .remi .x86_64
       
      Any help greatly appreciated.
       
      Thanks
      J
    • By senya
      Hello. I added a customer with a domain, then deleted the customer and domain, and now on the dashboard it say's i have -500mb webspace allocated, -1 mysql database, -1 email account, etc. I think this might be a bug. How do I reset these to 0?




×
×
  • Create New...