Jump to content
Froxlor Forum
  • 0
Sign in to follow this  
LukasH

SSL Probleme (Token nicht erstellt | Failed to connect)

Question

[Dieses Problem hat sich gelöst, ich hab mich doch tatsächlich verlesen, im Einsatz ist nur die .de, die .com ist nur eine Weiterleitung, klar funktioniert die nicht]

 

______________________________________________________________________________

 

Dann habe ich noch ein weiteres Problem und zwar habe ich eine neue Subdomain angelegt, beim versuch ein SSL Zertifikat zu ziehen kommen nun nur die folgenden Fehlermeldungen:

[Lets Encrypt self-check] Please check http://www.mail.hoerth.eu/.well-known/acme-challenge/_s_fIpGAblEU_T6A9Iej0RV1Wp-gte-xrTeVRu9naPI - token seems to be not available. This is just a simple self-check, it might be wrong but consider using this information when Let's Encrypt fails to issue a certificate

Could not get Let's Encrypt certificate for mail.hoerth.eu: Verification ended with error: {"identifier":{"type":"dns","value":"www.mail.hoerth.eu"},"status":"invalid","expires":"2018-06-15T12:01:38Z","challenges":[{"type":"dns-01","status":"invalid","uri":"https:\/\/acme-v01.api.letsencrypt.org\/acme\/challenge\/SXa_3IeDJd19Xg3oVtLd0iaj3H2lKBN_fzM1cZPtguc\/5014287643","token":"mOYe0nDwOyTxrfZc83fmpBVeL1vZesbZrV-t_nkRdZ0"},{"type":"http-01","status":"invalid","error":{"type":"urn:acme:error:dns","detail":"DNS problem: NXDOMAIN looking up A for www.mail.hoerth.eu","status":400},"uri":"https:\/\/acme-v01.api.letsencrypt.org\/acme\/challenge\/SXa_3IeDJd19Xg3oVtLd0iaj3H2lKBN_fzM1cZPtguc\/5014287644","token":"_s_fIpGAblEU_T6A9Iej0RV1Wp-gte-xrTeVRu9naPI","keyAuthorization":"_s_fIpGAblEU_T6A9Iej0RV1Wp-gte-xrTeVRu9naPI.JriXbK73HFGeqTSIPL3Qg0VCDy2Qt0n4wrUZon9dCEM","validationRecord":[{"url":"http:\/\/www.mail.hoerth.eu\/.well-known\/acme-challenge\/_s_fIpGAblEU_T6A9Iej0RV1Wp-gte-xrTeVRu9naPI","hostname":"www.mail.hoerth.eu","port":"80"}]}],"combinations":[[0],[1]]}

Ich habe dann mal nachgesehen und der Token existiert defintiv nicht - klar findet ihn Lets Encrypt also nicht, was ist denn gerade bei mir Los? :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Similar Content

    • By juca
      Hi,
      I was wondering if it possible to specify different custom configurations for HTTP and HTTPS traffic. 
      I have a couple of sites that would need to keep HTTP traffic active. Basically what I would like to do is the following:
      for HTTP:
      ProxyPreserveHost On ProxyRequests off ### HTTP Proxy AllowCONNECT 443 563 ProxyPass / http://localhost:16080/ ProxyPassReverse / http://localhost:16080/  
      for HTTPS:
      ###SSL Proxy ProxyPreserveHost On ProxyRequests off SSLProxyEngine on SSLProxyVerify none  SSLProxyCheckPeerCN off SSLProxyCheckPeerName off SSLProxyCheckPeerExpire off ProxyPass / https://localhost:16443/ ProxyPassReverse / https://localhost:16433/ is this possible?
       
    • By d00p
      Dear Froxlor Commuity,
      finally - the first release candidate of our new API based version 0.10.0! A lot of work has gone into this, many internal changes (you might miss any frontend-changes, but be patient...) most importantly the API backend which not only is used by froxlor frontend itself but can also be uses from within your website/scripts/etc.
      Froxlor now uses composer to include some of its requirements like phpMailer, Logger, IdnaConvert and TwoFactorAuth libraries.
      Here are some of the new features besides API that found their way in:
      - 2FA / TwoFactor Authentication for accounts - MySQL8 compatibility - new implementation of Let's Encrypt (acme.sh) - customizable error/access log handling for webserver (format, level, pipe-to-script, etc.) - lots and lots of bugfixes and small enhancements You can see all changes on Github at https://github.com/Froxlor/Froxlor/compare/0.9.40.1...0.10.0-rc2
      Download: 0.10.0-rc2

      Note: There will be no Debian packages for release-candidates.

      Visit http://www.froxlor.org or join our IRC channel #froxlor on irc.freenode.net.

      Thank you,
      d00p
    • By j4mb4l4j4
      Hallo, ich hätte eine Frage da ich aktuell in folgendes Problem laufe.
      Froxlor version: 0.9.39.5 (DB: 201805290)
      Meine Domains bekommen aktuell keine neuen Zertifikate mehr, da der Cronjob der die Letsencrypt Zertifikate erzeugt einen Fehler wirft.
      Gemäß Syspanel bekomme ich die Meldung (customer = mein Kunde, my.domain.com = meine Domain):
      25.03.19 18:51:38 error customer Could not get Let's Encrypt certificate for my.domain.com: Curl: Unknown SSL protocol error in connection to acme-v02.api.letsencrypt.org:443 25.03.19 17:48:28 error froxlor.panel Could not get Let's Encrypt certificate for my.domain.com: Curl: Unknown SSL protocol error in connection to acme-v02.api.letsencrypt.org:443 25.03.19 17:35:04 error customer Could not get Let's Encrypt certificate for my.domain.com: Curl: Empty reply from server 25.03.19 16:47:52 error froxlor.panel Could not get Let's Encrypt certificate for my.domain.com: Curl: Unknown SSL protocol error in connection to acme-v02.api.letsencrypt.org:443 25.03.19 16:43:53 error froxlor.panel Could not get Let's Encrypt certificate for my.domain.com: Curl: Empty reply from server 25.03.19 16:43:53 error customer Could not get Let's Encrypt certificate for my.domain.com: Curl: Unknown SSL protocol error in connection to acme-v02.api.letsencrypt.org:443 25.03.19 16:30:27 error froxlor.panel Could not get Let's Encrypt certificate for my.domain.com: Curl: Empty reply from server 20.03.19 16:55:42 error froxlor.panel Could not get Let's Encrypt certificate for my.domain.com: Curl: Could not resolve host: acme-v02.api.letsencrypt.org 20.03.19 16:50:50 error customer Could not get Let's Encrypt certificate for my.domain.com: Curl: Could not resolve host: acme-v02.api.letsencrypt.org 20.03.19 16:50:20 error froxlor.panel Could not get Let's Encrypt certificate for my.domain.com: Curl: Operation timed out after 0 milliseconds with 0 out of 0 bytes received 09.03.19 16:12:36 error customer Could not get Let's Encrypt certificate for my.domain.com: Curl: Empty reply from server 09.03.19 14:52:02 error customer Could not get Let's Encrypt certificate for my.domain.com: Curl: Empty reply from server 01.03.19 14:54:10 error customer Could not get Let's Encrypt certificate for my.domain.com: Curl: Unknown SSL protocol error in connection to acme-v02.api.letsencrypt.org:443 01.03.19 05:30:01 error customer Could not get Let's Encrypt certificate for my.domain.com: Curl: error:14077438:SSL routines:SSL23_GET_SERVER_HELLO:tlsv1 alert internal error Leider bekomme ich wenn ich folgenden Befehl ausführe auch keine Meldung, es hängt einfach und passiert nix:
      root@server:/var/run# php -q /var/www/my.domain.com/scripts/froxlor_master_cronjob.php --letsencrypt --debug [information] Updating Let's Encrypt certificates [information] Updating my.domain.com [information] letsencrypt-v2 Using 'https://acme-v02.api.letsencrypt.org' to generate certificate [information] letsencrypt-v2 Using existing account key [information] letsencrypt-v2 Starting certificate generation process for domains [information] letsencrypt-v2 Requesting challenge for my.domain.com Leider sehe ich keine weitere Möglichkeit zum Debugging.
      Wo müsste ich ansetzen um mehr Logs zu bekommen, bzw. kennt jemand den Fehler und kann mir sagen was ich falsch mache ?
      Irgendwie verstehe ich nicht was das Problem ist.
      Auf einem anderen Server mit anderer IP und Froxlor habe ich genau das gleiche Problem.
      Ich kann erfolgreich pingen und telnetten:
      root@server:/var/run# telnet acme-v02.api.letsencrypt.org 443 Trying 2a02:26f0:eb:186::3a8e... Connected to e14990.dscx.akamaiedge.net. Escape character is '^]'. ^CConnection closed by foreign host.  

    • By princeofnaxos
      After migrating from syscp, all SSL hosts have empty host files. A comment is there, saying "# no ssl-certificate was specified for this domain, therefore no explicit vhost is being generated".
      Looking in lib/Froxlor/Cron/Http/Apache.php, I see that $domain['ssl_cert_file'] must be empty in order to get that message. But where in the domain form should I enter the certificate's filename? There is nothing under "Webserver SSL settings" that looks like that.
       
    • By FearTheDude
      Folgende Situation:
      Ich betreibe einen vServer mit Froxlor als Hostingpanel
      Der docroot von meinedomain.tld liegt unter /var/customers/webs/meinAccount
      Eine SSL Weiterleitung wurde auf meinedomain.tld eingerichtet
      Kunden verwenden ein paar vorinstallierte tools (Webmailer, DB Frontend, Froxlor Panel) über toolname.meinedomain.tld
      Die Tools liegen nicht im docroot von meinedomain.tld sondern unter /var/www/toolname
      Folgendes Problem:
      Die SSL Weiterleitung von http auf https bei der Hauptdomain meinedomain.tld funktioniert nicht, es sei denn, man verwendet eine der Subdomains für die Tools
      Für meinedomain.tld wird anstatt /var/customers/webs/meinAccount der docroot /var/www verwendet
      Vorübergehende Lösung:
      Die Prüfung, ob mod_rewrite in der NN_froxlor_normal_vhost_meinedomain.tld.conf aktiv ist, entfernen
      <IfModule !mod_rewrite.c> Redirect 301 / https://meinedomain.tld/ </IfModule> Dann findet IMMER ein Redirect auf HTTPS statt, wobei hier auch der richtige docroot geladen wird.
      Nachteil:
      Sobald die Configs neu geschrieben werden, ist die Änderung weg.
      Fragen:
      Kann man die mod_rewrite prüfung für die SSL Weiterleitung irgendwo dauerhaft deaktivieren?
      Warum verwendet der vHost Container für http keinen bzw. den falschen docroot?
      Wie kann ich persistente Änderungen an den .conf Dateien für einen vHost vornehmen?




×
×
  • Create New...