Jump to content
Froxlor Forum
  • 0

Question

Hello. After updating php then i cant access froxlor panel, because apache is targeting var/www/froxlor instead of var/www even when i have var/www set in 000-default

Do u know where the problem can be? Thanks for answer :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

15 answers to this question

Recommended Posts

  • 1

then just copy the lib/userdata.inc.php to your froxlor installation and it will use the database specified there and won't say its not installed

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 1

A PHP Update does not alter your Webserver configs. Also usually froxlor generates its own vhost (10_froxlor_*) so you don't need the default one.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Yeah, i know it shouldnt change, but it worked before so i dont really dong know what happened. I see, i deleted default configs and as i see froxlor configs looks alright, but apache is still targeting wrong folder 😕

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Froxlor uses (if not overwritten) the folder where its located in as docroot :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

you can always manually adjust the configs and restart apache - but be aware that the cronjob will overwrite it again (if anything changed). But it might be helpful to regain access and fix up a few things :)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

noone said anything about moving froxlor....just adjust the docroot in the webserver-vhost config to regain access to the panel so you can check what might be wrong 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Sorry, don't know what you mean. You sould have a bunch of vhost configs from froxlor in /etc/apache2/sites-enabled/, if not, either the cronjob never ran or your settings are wrong. As said, froxlor uses its own vhost config which is the one starting with 10_froxlor_[...].conf

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

It looks like something deleted my previous installation and i had it in var/www/froxlor the whole time, because there is froxlor folder with just lib and userdata in it

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...