Jump to content
Froxlor Forum

Release: Froxlor 0.9.10


EleRas
 Share

Recommended Posts

Dear Froxies,

 

We are proud to present the 12th release of Froxlor 0.9: Froxlor 0.9.10.

 

This is the last release of our two - week - release - schedule and we will now aim on a monthly release. This is due to the decreasing bugreports (very positive, thx to all who helped!) we get and we want to concentrate on Froxlor 1.0 more intensively. This does not mean that Froxlor 0.9 will not be maintained (i.e.: a complete nameserver - rewrite is in progress), we simple want to lift the need of such a tight release schedule. Nevertheless, if any urgent release is needed, we will not hesitate to release in between this release - cycle. Please enjoy Froxlor 0.9.10 as much as we do :)

 

The following bugs were closed in this release:

 * Uninstalling  an APS package does not delete the installed files (bug #273)
 * Database does not show in  client database (bug #272)
 * When APS contingent for  customer is reached, no hint is shown (bug #278)
 * Lighttpd   auth.backend: If more than one directory is protected, the users of them  are not saved in the htpasswd file (bug #281)
 * spelling error in german  language file (bug #279)
 * Create  customer task not deleted if customer is deleted (bug #276)
 * language selector does not work on login - page (bug #277)
 * Default path for AWStats (bug #275)[
 * ipandport_xxx.conf DocumentRoot now manageable in settings (bug #270)
 * A variable name leading to invalid paths was corrected

 

Download Froxlor 0.9.10

Visit www.froxlor.org or join our irc-channel #froxlor on irc.freenode.org

 

Debian packages are in process of being built and will be available later today as usual.

 

Thank you,

your Froxlor Team

Link to comment
Share on other sites

Hello.

 

I am on version 0.9.9 right now.

 

When I click "search via webservice" on overview page, I get this response:

 

It looks like your Froxlor installation has been customized, no support sorry.

Any idea why ?

 

Regards,

/Sorin

Link to comment
Share on other sites

Hello.

 

I am on version 0.9.9 right now.

 

When I click "search via webservice" on overview page, I get this response:

 

It looks like your Froxlor installation has been customized, no support sorry.

Any idea why ?

 

Regards,

/Sorin

 

Hello,

 

It seems you found a bug in our online - versioncheck, We will fix this ASAP, but the update will work.

 

So long,

Florian

Link to comment
Share on other sites

* ipandport_xxx.conf DocumentRoot now manageable in settings (bug #270)

 

Can you please be more specific ?

I should see a new option for DocumentRoot in Server -> IPs and Ports ? (because I can't see one).

 

Regards,

/Sorin

Link to comment
Share on other sites

Can you please be more specific ?

I should see a new option for DocumentRoot in Server -> IPs and Ports ? (because I can't see one).

 

Admin-Menu -> Settings -> System-Settings -> "Access Froxlor directly via the hostname" (yes or no)

 

where "yes" means, Froxlor will be reachable via 'http://your-main-host.name' and

"no" means, Froxlor will be reachable via 'http://your-main-host.name/froxlor'

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...