Jump to content
Froxlor Forum

Patricio Medina

Members
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Patricio Medina last won the day on February 5

Patricio Medina had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

About Patricio Medina

  • Rank
    Froxie
  1. Ja !! Anscheinend war es nur ein kleines Problem. Ich bin kein Experte, aber ich habe es gelöst, indem ich a2ensite 000-default.conf ausgeführt habe Ich verstehe nicht genau, warum es gelöst wurde (vielleicht könnte es jemand erklären), aber jetzt funktioniert es unter www.example.com/froxlor. Jetzt werde ich weiter konfigurieren, danke.
  2. Hallo, nach langer Zeit habe ich begonnen die Migration durchzuführen und bin allen oben beschriebenen Schritten gefolgt. Das Problem ist nun, dass, wenn ich versuche, die froxlor-Startseite zu öffnen, mir nur die Apache-Willkommensseite angezeigt wird. Ich habe bereits den ipswitch und die froxlor serverconfig ausgeführt. Haben Sie eine Idee? (mit dem Übersetzer geschrieben, sorry für die Formulierung) Übersetzt mit www.DeepL.com/Translator (kostenlose Version)
  3. Ok, thank you. Yes, thats my next step. I will be doing it tonight. I will post the results here tomorrow anyway. Thank you
  4. That's right. I rsynced /var/lib/mysql/ on old to var/lib/mysql on new. Both locations are correct for mysql. As you wrote in an old post, I stopped mysql server on new before rsyncing. The only thing I havent tried yet is to stop mysql on old AND new. Any idea? Thank you
  5. Hello d00p, thanks for your reply. I thought the same as you but it has run for 4 days and still shows the same error. Do you have any idea on what I can check? Thank you.
  6. Hello, I have been following the steps described in https://forum.froxlor.org/index.php?/topic/13952-teil-migration-howto AND https://forum.froxlor.org/index.php?/topic/14391-froxlor-migration-auf-neuen-server-systemupgrade to migrate a froxlor server from Debian 8 to Ubuntu Focal Both servers were configured and running froxlor correctly. Old server is running Mysql 7.4 New server is running Mysql 8 The problem is that after rsync var/lib/mysql/* from old to new, the mysql server in new is not starting. The error showed is mysql.service - MySQL Commun
  7. Yes, it does. I have another server with froxlor running and I tested and it worked perfectly, so I am assuming theres some mismatch settings that maybe I manually made on Apache's config while learning/understanding/testing froxlor. So, thank you very much. I will post the solution when i find it so maybe it can help someone else. Bye
  8. You are right, sorry. My main domain is OK. It is working and I can access froxlor by the domain. The client's domain is generated and showing in froxlor's domain list and shows the "standard subdomain" text. Thank you.
  9. Thank you very much for your quick answer d00p. I tried what you said with no success. I even created a new customer with "create standard subdomain" selected but still nothing. Is there anything else maybe I should check in froxlor settings? Thank you again, wish you the best.
  10. Hello, and thank you for the opportunity to ask questions, and the developers of froxlor. I am running latest version, and I am preparing a migration from an old debian server with froxlor to Ubuntu 20.04 server. I am running the latest version of Froxlor. My question is related to if is there a way to access the website of a customer that havent set the domain yet, so its pointing to other server now? I can't figure out how to access this website who's domain names haven't been set up yet. Thank you for the hard work!
  11. Vielen Vielen Dank. Ich werde von einem Server mit Debian zu Ubuntu wechseln und diese Schritte versuchen. Entschuldigung für mein Deutsch
×
×
  • Create New...