Jump to content
Froxlor Forum

Jorge Merlino

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Jorge Merlino

  1. Jorge Merlino

    Let's encrypt not working

    I enabled let's encrypt for one of my domains but can't get it to work. SSL in general is working with other certificates. What I see is that the let's encrypt cronjob takes a very long time and never finishes successfully. This is what I see in froxlor_froxlor_master_cronjob-letsencrypt.lock: Setting Lockfile to /var/run/froxlor_froxlor_master_cronjob-letsencrypt.lock-4413 Setting Froxlor installation path to /var/www/html/froxlor Userdatas included Table definitions included Database-connection established Previous cronjob didn't exit clean. PID: 3780 Removing lockfile: /var/run/froxlor_froxlor_master_cronjob-letsencrypt.lock-3780 Checking froxlor file permissions Logger has been included Froxlor version and database version are correct It always says that the previous cronjob didn't exit clean. How can I get more debug about this issue? Thanks
  2. Jorge Merlino

    Let's encrypt not working

    Thanks, that helped. Now it is working!
  3. Jorge Merlino

    Let's encrypt not working

    This seems very strange. This is the output of the script: https://pastebin.com/raw/cZvEpr0B During the wait period I see lots of traffic to 23.208.209.121:443 which matches acme-v02.api.letsencrypt.org https://pastebin.com/raw/Gff4tn0R Should I take this issue with lescript? (using pastebin to avoid spam restrictions on forum)
  4. Jorge Merlino

    Missing email menu

    I see in the page screenshots that I should have an email menu after Miscellaneous. I don't see such menu. Am I missing some configuration or is there other place where I can configure email aliases?
×