Jump to content
Froxlor Forum

xgamer224

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About xgamer224

  • Rank
    Newbie
  1. I did set up cron. I just attempted to force the cronjob script to run by typing: /usr/bin/php5 /var/www/froxlor/scripts/froxlor_master_cronjob.php --force but after i ran this, I got a "refused to connect" error when attempting to access any part of my website. I assumed I just had a configuration issue so i just reinstalled the OS and started from scratch. I reconfigured everything again by following this tutorial. I recreated the domain just like i did last time. it still went to my base directory. (/var/www/) so i decided to try to force the cronjob again. Now im getting a "refused to connect" error yet again. When I try to restart apache2, i get the following: * Restarting web server apache2 (98)Address already in use: AH00072: make_sock: could not bind to address 192.210.140.251:80 no listening sockets available, shutting down AH00015: Unable to open logs Action 'start' failed. The Apache error log may have more information. nothing relevant in logs (because the service cant open the log file. ran netstat to see what processes are listening on my ports: Active Internet connections (only servers) Proto Recv-Q Send-Q Local Address Foreign Address State PID/Program name tcp 0 0 127.0.0.1:3306 0.0.0.0:* LISTEN 2781/mysqld tcp 0 0 192.210.140.251:53 0.0.0.0:* LISTEN 9013/named tcp 0 0 192.210.140.250:53 0.0.0.0:* LISTEN 9013/named tcp 0 0 127.0.0.2:53 0.0.0.0:* LISTEN 9013/named tcp 0 0 127.0.0.1:53 0.0.0.0:* LISTEN 9013/named tcp 0 0 0.0.0.0:22 0.0.0.0:* LISTEN 562/sshd tcp 0 0 0.0.0.0:25 0.0.0.0:* LISTEN 12907/master tcp 0 0 127.0.0.1:953 0.0.0.0:* LISTEN 9013/named tcp6 0 0 :::21 :::* LISTEN 13250/proftpd: (acc tcp6 0 0 :::53 :::* LISTEN 9013/named tcp6 0 0 :::22 :::* LISTEN 562/sshd tcp6 0 0 :::25 :::* LISTEN 12907/master tcp6 0 0 ::1:953 :::* LISTEN 9013/named udp 0 0 192.210.140.251:53 0.0.0.0:* 9013/named udp 0 0 192.210.140.250:53 0.0.0.0:* 9013/named udp 0 0 127.0.0.2:53 0.0.0.0:* 9013/named udp 0 0 127.0.0.1:53 0.0.0.0:* 9013/named udp6 0 0 :::53 :::* nothing is running on port 80 any ideas?
  2. Every time I add a domain, It will load up the root directory of apache (/var/www/web) It also wont even make a new directory for the website.. any ideas? Im assuming it has something to do with permissions.. thanks for your help!
×
×
  • Create New...