Jump to content
Froxlor Forum

senya

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About senya

  • Rank
    Newbie
  1. I've installed Froxlor on Debian 8 and followed all of the instructions in the configuration section of the management panel I've created a new customer and create a domain under them I've logged in as the customer and created a new email address and made it an account I've installed afterlogic webmail in the domain's document root Afterlogic (webmail) gives the error "incorrect username or password" when I try to log in I've tried adding the account in an email client (mail on windows 10), same error My DNS and MX settings are correct It seems like the mail account is just not there, even though it's set up in froxlor The username and password have been created in MySQL database "froxlor" in table "mail_users" I don't know what to do next, or even what question to ask Any suggestions on how I should proceed with troubleshooting
  2. Thanks for getting back to me, yes, "Recalculate resource usage" did the job thanks!
  3. Hello, I notice that in Froxlor, you can't set up a domain that's the same as the server's host name. How then is email for the server's hostname handled? For example, if my server's hostname is somedomain.com and I haven't set up somedomain.com as a domain with email accounts in Froxlor (because you can't), how would mail@somedomain.com be handled when it arrives? Would it be handled by the configurations in /etc/aliases instead? I'm a little confused. Thank you in advance!
  4. Hello. I added a customer with a domain, then deleted the customer and domain, and now on the dashboard it say's i have -500mb webspace allocated, -1 mysql database, -1 email account, etc. I think this might be a bug. How do I reset these to 0?
×
×
  • Create New...