Jump to content
Froxlor Forum

HaLoGeK

Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by HaLoGeK

  1. If i try to acces the site with https it gives me an error This site can’t provide a secure connection dopepx.com sent an invalid response. Try running Windows Network Diagnostics. ERR_SSL_PROTOCOL_ERROR i enabled all the ssl settings from the panel
  2. I fixed it , do you guys have any ssl instalation here on the forums ?
  3. I reinstalled the platform and started configuring all the services from webserver to others but encountered some errors on the way nginx.service - A high performance web server and a reverse proxy server Loaded: loaded (/lib/systemd/system/nginx.service; enabled; vendor preset: en abled) Active: failed (Result: exit-code) since Mon 2019-05-06 21:05:28 CEST; 9ms ag o Docs: man:nginx(8) Process: 24128 ExecStart=/usr/sbin/nginx -g daemon on; master_process on; (cod
  4. How can i make the site work again , the site stopped working after i enabled ssl , can't i change the settings manually from the ftp ?
  5. apt-get install libapache2-mod-fcgid Reading package lists... Done Building dependency tree Reading state information... Done libapache2-mod-fcgid is already the newest version (1:2.3.9-1+b1). 0 upgraded, 0 newly installed, 0 to remove and 1 not upgraded.
  6. a2enmod ssl Considering dependency setenvif for ssl: Module setenvif already enabled Considering dependency mime for ssl: Module mime already enabled Considering dependency socache_shmcb for ssl: Module socache_shmcb already enabled Module ssl already enabled But now the error changed into this : AH00526: Syntax error on line 8 of /etc/apache2/sites-enabled/10_froxlor_ipandport_78.47.36.112.80.conf: Invalid command 'FastCgiExternalServer', perhaps misspelled or defined by a module not included in the server configuration Action 'configtest' failed. The Apache error log may
  7. Hello , when i tried to restart apache 2 with this command " /etc/init.d/apache2 restart" [....] Restarting apache2 (via systemctl): apache2.serviceJob for apache2.servic e failed because the control process exited with error code. See "systemctl status apache2.service" and "journalctl -xe" for details. failed! After that i typed cd /etc/apache2 apache2ctl configtest And it said this AH00526: Syntax error on line 5 of /etc/apache2/sites-enabled/03_froxlor_ocsp_cache.conf: Invalid com
  8. http://prntscr.com/nbe4u3 I configured cronjob but still it doesn't generate the folder
  9. Hello , i recently installed froxlor , everything works well but when i create a customer it says that the directory for the client should be located at /var/customers/webs/test/ but when i go in ftp and search for it , the folder customers doesn't exist
×
×
  • Create New...