Jump to content
Froxlor Forum

HaLoGeK

Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About HaLoGeK

  • Rank
    Newbie
  1. If i try to acces the site with https it gives me an error This site can’t provide a secure connection dopepx.com sent an invalid response. Try running Windows Network Diagnostics. ERR_SSL_PROTOCOL_ERROR i enabled all the ssl settings from the panel
  2. I fixed it , do you guys have any ssl instalation here on the forums ?
  3. I reinstalled the platform and started configuring all the services from webserver to others but encountered some errors on the way nginx.service - A high performance web server and a reverse proxy server Loaded: loaded (/lib/systemd/system/nginx.service; enabled; vendor preset: en abled) Active: failed (Result: exit-code) since Mon 2019-05-06 21:05:28 CEST; 9ms ag o Docs: man:nginx(8) Process: 24128 ExecStart=/usr/sbin/nginx -g daemon on; master_process on; (cod e=exited, status=1/FAILURE) Process: 24125 ExecStartPre=/usr/sbin/nginx -t -q -g daemon on; master_process on; (code=exited, status=0/SUCCESS) May 06 21:05:27 centos-4gb-nbg1-1 nginx[24128]: nginx: [emerg] listen() to […se) May 06 21:05:27 centos-4gb-nbg1-1 nginx[24128]: nginx: [emerg] listen() to 0…se) May 06 21:05:27 centos-4gb-nbg1-1 nginx[24128]: nginx: [emerg] listen() to […se) May 06 21:05:28 centos-4gb-nbg1-1 nginx[24128]: nginx: [emerg] listen() to 0…se) May 06 21:05:28 centos-4gb-nbg1-1 nginx[24128]: nginx: [emerg] listen() to […se) May 06 21:05:28 centos-4gb-nbg1-1 nginx[24128]: nginx: [emerg] still could n…d() May 06 21:05:28 centos-4gb-nbg1-1 systemd[1]: nginx.service: Control process…s=1 May 06 21:05:28 centos-4gb-nbg1-1 systemd[1]: Failed to start A high perform…er. May 06 21:05:28 centos-4gb-nbg1-1 systemd[1]: nginx.service: Unit entered fa…te. May 06 21:05:28 centos-4gb-nbg1-1 systemd[1]: nginx.service: Failed with res…e'. Hint: Some lines were ellipsized, use -l to show in full. dpkg: error processing package nginx-full (--configure): subprocess installed post-installation script returned error exit status 1 Processing triggers for libc-bin (2.24-11+deb9u4) ... Processing triggers for systemd (232-25+deb9u11) ... Processing triggers for man-db (2.7.6.1-2) ... Setting up bind9 (1:9.10.3.dfsg.P4-12.3+deb9u4) ... Adding group `bind' (GID 112) ... Done. Adding system user `bind' (UID 108) ... Adding new user `bind' (UID 108) with group `bind' ... Not creating home directory `/var/cache/bind'. wrote key file "/etc/bind/rndc.key" # Created symlink /etc/systemd/system/multi-user.target.wants/bind9.service → /lib /systemd/system/bind9.service. dpkg: dependency problems prevent configuration of nginx: nginx depends on nginx-full (<< 1.10.3-1+deb9u2.1~) | nginx-light (<< 1.10.3-1+ deb9u2.1~) | nginx-extras (<< 1.10.3-1+deb9u2.1~); however: Package nginx-full is not configured yet. Package nginx-light is not installed. Package nginx-extras is not installed. nginx depends on nginx-full (>= 1.10.3-1+deb9u2) | nginx-light (>= 1.10.3-1+deb 9u2) | nginx-extras (>= 1.10.3-1+deb9u2); however: Package nginx-full is not configured yet. Package nginx-light is not installed. Package nginx-extras is not installed. dpkg: error processing package nginx (--configure): dependency problems - leaving unconfigured Processing triggers for systemd (232-25+deb9u11) ... Errors were encountered while processing: nginx-full nginx
  4. How can i make the site work again , the site stopped working after i enabled ssl , can't i change the settings manually from the ftp ?
  5. apt-get install libapache2-mod-fcgid Reading package lists... Done Building dependency tree Reading state information... Done libapache2-mod-fcgid is already the newest version (1:2.3.9-1+b1). 0 upgraded, 0 newly installed, 0 to remove and 1 not upgraded.
  6. a2enmod ssl Considering dependency setenvif for ssl: Module setenvif already enabled Considering dependency mime for ssl: Module mime already enabled Considering dependency socache_shmcb for ssl: Module socache_shmcb already enabled Module ssl already enabled But now the error changed into this : AH00526: Syntax error on line 8 of /etc/apache2/sites-enabled/10_froxlor_ipandport_78.47.36.112.80.conf: Invalid command 'FastCgiExternalServer', perhaps misspelled or defined by a module not included in the server configuration Action 'configtest' failed. The Apache error log may have more information.
  7. Hello , when i tried to restart apache 2 with this command " /etc/init.d/apache2 restart" [....] Restarting apache2 (via systemctl): apache2.serviceJob for apache2.servic e failed because the control process exited with error code. See "systemctl status apache2.service" and "journalctl -xe" for details. failed! After that i typed cd /etc/apache2 apache2ctl configtest And it said this AH00526: Syntax error on line 5 of /etc/apache2/sites-enabled/03_froxlor_ocsp_cache.conf: Invalid command 'SSLStaplingCache', perhaps misspelled or defined by a module not included in the server configuration Action 'configtest' failed. The Apache error log may have more information. In that .conf file is this : # 03_froxlor_ocsp_cache.conf # Created 06.05.2019 19:20 # Do NOT manually edit this file, all changes will be deleted after the next domain change at the panel. SSLStaplingCache shmcb:/var/run/apache2/ocsp-stapling.cache(131072)
  8. http://prntscr.com/nbe4u3 I configured cronjob but still it doesn't generate the folder
  9. Hello , i recently installed froxlor , everything works well but when i create a customer it says that the directory for the client should be located at /var/customers/webs/test/ but when i go in ftp and search for it , the folder customers doesn't exist
×
×
  • Create New...