Jump to content
Froxlor Forum

Search the Community

Showing results for tags 'failed'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Froxlor
    • Announcements
    • Feedback
    • Development
    • Bugs and Feature Requests
    • Trashcan
  • Support
    • General Discussion
  • Other Languages
    • German / Deutsch

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. Hi, I upgraded from debian 7 to 8 (yeah - quite late) and so from apache2.4 to 2.4, before i go for debian 9 I need some help for this issue: when I start apache I get this: Nov 14 15:20:32 srv087 apache2[27920]: Starting web server: apache2 failed! Nov 14 15:20:32 srv087 apache2[27920]: The apache2 instance did not start within 20 seconds. Please read the log files to discover problems ... (warning). Nov 14 15:20:32 srv087 systemd[1]: apache2.service: control process exited, code=exited status=1 Nov 14 15:20:32 srv087 systemd[1]: Failed to start LSB: Apache2 web server. Nov 14 15:20:32 srv087 systemd[1]: Unit apache2.service entered failed state. but the server with the ID is running: 27934 root 15:20 /usr/sbin/apache2 -k start 27937 www-data 15:20 /usr/sbin/apache2 -k start 27938 www-data 15:20 /usr/sbin/apache2 -k start 27939 www-data 15:20 /usr/sbin/apache2 -k start in the error log I get this: [Wed Nov 14 15:20:12.229256 2018] [core:warn] [pid 27934] AH00098: pid file /var/run/apache2.pid overwritten -- Unclean shutdown of previous Apache run? [Wed Nov 14 15:20:12.235164 2018] [mpm_prefork:notice] [pid 27934] AH00163: Apache/2.4.10 (Debian) OpenSSL/1.0.1t configured -- resuming normal operations [Wed Nov 14 15:20:12.235224 2018] [core:notice] [pid 27934] AH00094: Command line: '/usr/sbin/apache2' I would like to have apache in normal state ... , any suggestions?
  2. Hallo, ich hab ein gr??eres Problem mit dem Froxlor GUI. Wenn ein Kunde bzw ich als Admin in einen Kunden einlogge und auf Datenbanken klicke kommt folgendes: We are sorry, but a MySQL - error occurred. The administrator may find more information in syslog with the ID 4df2ad9bbf7f66b980b30c924cad7650 im Syslog befindet sich dann folgendes: May 22 06:01:33 mail Froxlor: [Administrator Action (ADMIN)] switched user and is now 'USER' May 22 06:01:35 mail Froxlor: MySQL - Error: Establishing connection failed, exiting; ErrNo: 0; Desc: ; Script: /customer_mysql.php?page=mysqls&; Ref: https://www.MYDOMAIN.com/customer_index.php?; 4df2ad9bbf7f66b980b30c924cad7650 Dieser Fehler tritt NUR beim klicken auf Datenbanken auf. Alle anderen bereiche von Froxlor funktionieren einwandfrei. Es lief 2 Wochen problemlos, rund 10 Domains mit Datenbanken sind angelegt worden. Letzte erfolgreiche Aktion mit dem Men?: 21.05.2012 19:35:07 [information] [administrator-action (ADMIN)] switched user and is now 'USER' 21.05.2012 19:35:58 [information] [customer-action (USER)] created database 'USERsql2' Unmittelbar danach trat der Fehler auf. Die Datenbank sowie der Datenbankeintrag ist noch erfolgreich gemacht worden. Ein Datenbankbackup vom Vortag brachte keine Besserung. Das einzig ?hnliche Problem wie hier beschrieben ist es nicht. Es ist ein neuer Gentoo Server mit MySQL 5.1 Trotzdem w?re es hilfreich zu wissen wie ich das "error-supressing" aus machen kann um villeicht erweiterte Fehler zu bekommen. Vielen Dank schon mal im Vorraus Fox
×