Jump to content
Froxlor Forum

Search the Community

Showing results for tags 'crash'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Froxlor
    • Announcements
    • Feedback
    • Development
    • Bugs and Feature Requests
    • Trashcan
  • Support
    • General Discussion
  • Other Languages
    • German / Deutsch

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. Hey together, after almost 4 years using Froxlor on a Jessie system and really no issues I installed now 3 times a new Buster image, unfortunatley the server is crashing really random without any informations I can find. Yesterday Hetzner changed my server, because they also told me this can be only a Hardware bug if the image is almost virgin, but today (and now we took that server live) the Server again crashed, so this can't be a hardware fail then. We are using just the Hetzner Debian 10.3 LAMP with Froxlor. Now Froxlor is the restored version from the old server, the crash is also with a plain image and a virgin Froxlor. Strange is, all Logs I checked are clean, there is nothing happen except that the logs are stopping all at the same time (when it freezes) and they are starting again when I make a hard reset. This is my journalctl from that time where the crash was. 19:59 I noticed that and restarted the server. May be somebody from you has an idea how we can figure out how this can happen and may be a solution 🙂 For me it's total not understandable. Thanks Jan HARDWARE:
  2. Hello. I manually installed Froxlor on Debian 8 and tried setting up. i installed php 7.3 in as it was the only missing point. i restarted apache2 and now it wont start. I need help Error Log:
×
×
  • Create New...