Jump to content
Froxlor Forum
  • Similar Content

    • By Michael Groß
      Hallo zusammen,
      ich kämpfe momentan mit der SSL Konfiguration von meinem Froxlor-Server.
      Bedauerlicherweise befindet sich der Webserver hinter einer Firewall und hat eine private IP Adresse zugewiesen bekommen. 
      Die Firewall leitet entsprechend den Traffic von außerhalb auf den Server weiter (HTTP ist das alles kein Problem).
      Nun habe ich vorhin SSL aktivieren wollen und hierzu kann ich leider keine private IP Adresse eintragen (lässt Froxlor nicht zu).
      Entsprechend habe ich die public IP eingetragen, was aber auch nicht funktioniert, da durch das NAT der Firewall die private IP angesprochen wird - somit funktioniert dies nicht.
      Habt ihr eine Idee, wie man das umbauen kann?
      An sich brauche ich nur die private IP Adresse als SSL Adresse eintragen - vermute aber, dass dadurch Let's Encrypt auch nicht mehr richtig laufen wird.
      Viele Grüße
      Michael
      PS: Ein 1:1 NAT wäre noch eine Möglichkeit, da ich die Public IP aber für diverse Server verwende, fällt das auch raus. Müsste dann eine neue Public IP kaufen, welche ich dann mit einem 1:1 NAT auf den Webserver laufen lasse (wäre noch eine Möglichkeit)
    • By AndrewL
      Hello,

      I have installed the latest version of Froxlor (0.10.12) on my Ubuntu 18.04 server and after tweaking the settings and running the configuration, everything is working beautifully.
      However, I noticed that there are options for specifying URLs for PHPMyAdmin, WebMail and WebFTP within the Panel Settings section but I can't seem to figure out how to integrate the three with Froxlor.

      Right now, I want to integrate Roundcube as my server's webmail client and any recommended client for webftp, but I'm not so sure how to go about it? What changes should I make to my server or to my Froxlor settings?

      I have already run the configuration for FTP-Server(Proftpd), Mailserver(SMTP) as well as Mailserver(IMAP/POP3) and have set the "FTP Server" to Proftpd in the FTP Server settings section and the  "Type of the Mail Delivery Server" and "Type of the Mail Transfer Agent" to Dovecot and Postfix respectively in the Mailserver settings section.

      Regards.
    • By nisamudeen97
      Hi,
      Our froxlor server is behiend NAT and it uses the local IP  192.168.73.40.  We have enabled letsencrypt module in froxlor and tried validating SSL for a domain in the server.  SSL generation is getting failed with 403 error.  See the debug log information.      Replaced domain name and main IP.    Can any one help me regarding the issue.
       
      [information] Updating Let's Encrypt certificates [information] Updating domain-name.com [information] Adding SAN entry: domain-name.com [information] Adding SAN entry: www.domain-name.com [information] letsencrypt-v2 Using 'https://acme-v02.api.letsencrypt.org' to generate certificate [information] letsencrypt-v2 Using existing account key [information] letsencrypt-v2 Starting certificate generation process for domains [information] letsencrypt-v2 Sending signed request to https://acme-v02.api.letsencrypt.org/acme/new-order [information] letsencrypt-v2 Requesting challenge for domain-name.com [information] letsencrypt-v2 Got challenge token for domain-name.com [information] letsencrypt-v2 Token for domain-name.com saved at /var/www/froxlor/.well-known/acme-challenge/vkTyLi2ApfP9O9ou8GyDz6WQmB--HP4ULnU0fhjXI0k and should be available at http://domain-name.com/.well-known/acme-challenge/vkTyLi2ApfP9O9ou8GyDz6WQmB--HP4ULnU0fhjXI0k [information] letsencrypt-v2 Sending request to challenge [information] letsencrypt-v2 Sending signed request to https://acme-v02.api.letsencrypt.org/acme/chall-v3/803008408/k46kFQ [information] letsencrypt-v2 Verification pending, sleeping 1s [information] letsencrypt-v2 Verification pending, sleeping 1s [error] Could not get Let's Encrypt certificate for domain-name.com: Verification ended with error: {"type":"http-01","status":"invalid","error":{"type":"urn:ietf:params:acme:error:unauthorized","detail":"Invalid response from http:\/\/domain-name.com\/.well-known\/acme-challenge\/vkTyLi2ApfP9O9ou8GyDz6WQmB--HP4ULnU0fhjXI0k [212.224.xxx.xxx]: \"<!DOCTYPE html>\\n<html lang=\\\"en-CA\\\" class=\\\"html_stretched responsive av-preloader-active av-preloader-enabled av-default-lightbox\"","status":403},"url":"https:\/\/acme-v02.api.letsencrypt.org\/acme\/chall-v3\/803008408\/k46kFQ","token":"vkTyLi2ApfP9O9ou8GyDz6WQmB--HP4ULnU0fhjXI0k","validationRecord":[{"url":"http:\/\/www.domain-name.com\/.well-known\/acme-challenge\/vkTyLi2ApfP9O9ou8GyDz6WQmB--HP4ULnU0fhjXI0k","hostname":"www.domain-name.com","port":"80","addressesResolved":["212.224.xxx.xxx"],"addressUsed":"212.224.xxx.xxx"},{"url":"http:\/\/domain-name.com\/.well-known\/acme-challenge\/vkTyLi2ApfP9O9ou8GyDz6WQmB--HP4ULnU0fhjXI0k","hostname":"domain-name.com","port":"80","addressesResolved":["212.224.xxx.xxx"],"addressUsed":"212.224.xxx.xxx"}]} [information] Let's Encrypt certificates have been updated  
    • By peterpan
      Hi,
      I have a domain equipped with a certificate from LE. The cert is valid another 2 months. Now I added a domain as an alias of the existing domain, but the certificate isn't updated to have the new domain as its SAN.
      How do I trigger getting a new and updated certificate? Should I delete the existing one?
      Thanks for helping out.
       
      Peter
×
×
  • Create New...