Jump to content
Froxlor Forum
  • ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

    ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Content

    • By peterpan
      Hi,
      I have a domain equipped with a certificate from LE. The cert is valid another 2 months. Now I added a domain as an alias of the existing domain, but the certificate isn't updated to have the new domain as its SAN.
      How do I trigger getting a new and updated certificate? Should I delete the existing one?
      Thanks for helping out.
       
      Peter
    • By juca
      Hi,
      I was wondering if it possible to specify different custom configurations for HTTP and HTTPS traffic. 
      I have a couple of sites that would need to keep HTTP traffic active. Basically what I would like to do is the following:
      for HTTP:
      ProxyPreserveHost On ProxyRequests off ### HTTP Proxy AllowCONNECT 443 563 ProxyPass / http://localhost:16080/ ProxyPassReverse / http://localhost:16080/  
      for HTTPS:
      ###SSL Proxy ProxyPreserveHost On ProxyRequests off SSLProxyEngine on SSLProxyVerify none  SSLProxyCheckPeerCN off SSLProxyCheckPeerName off SSLProxyCheckPeerExpire off ProxyPass / https://localhost:16443/ ProxyPassReverse / https://localhost:16433/ is this possible?
       
    • By j4mb4l4j4
      Hallo, ich hätte eine Frage da ich aktuell in folgendes Problem laufe.
      Froxlor version: 0.9.39.5 (DB: 201805290)
      Meine Domains bekommen aktuell keine neuen Zertifikate mehr, da der Cronjob der die Letsencrypt Zertifikate erzeugt einen Fehler wirft.
      Gemäß Syspanel bekomme ich die Meldung (customer = mein Kunde, my.domain.com = meine Domain):
      25.03.19 18:51:38 error customer Could not get Let's Encrypt certificate for my.domain.com: Curl: Unknown SSL protocol error in connection to acme-v02.api.letsencrypt.org:443 25.03.19 17:48:28 error froxlor.panel Could not get Let's Encrypt certificate for my.domain.com: Curl: Unknown SSL protocol error in connection to acme-v02.api.letsencrypt.org:443 25.03.19 17:35:04 error customer Could not get Let's Encrypt certificate for my.domain.com: Curl: Empty reply from server 25.03.19 16:47:52 error froxlor.panel Could not get Let's Encrypt certificate for my.domain.com: Curl: Unknown SSL protocol error in connection to acme-v02.api.letsencrypt.org:443 25.03.19 16:43:53 error froxlor.panel Could not get Let's Encrypt certificate for my.domain.com: Curl: Empty reply from server 25.03.19 16:43:53 error customer Could not get Let's Encrypt certificate for my.domain.com: Curl: Unknown SSL protocol error in connection to acme-v02.api.letsencrypt.org:443 25.03.19 16:30:27 error froxlor.panel Could not get Let's Encrypt certificate for my.domain.com: Curl: Empty reply from server 20.03.19 16:55:42 error froxlor.panel Could not get Let's Encrypt certificate for my.domain.com: Curl: Could not resolve host: acme-v02.api.letsencrypt.org 20.03.19 16:50:50 error customer Could not get Let's Encrypt certificate for my.domain.com: Curl: Could not resolve host: acme-v02.api.letsencrypt.org 20.03.19 16:50:20 error froxlor.panel Could not get Let's Encrypt certificate for my.domain.com: Curl: Operation timed out after 0 milliseconds with 0 out of 0 bytes received 09.03.19 16:12:36 error customer Could not get Let's Encrypt certificate for my.domain.com: Curl: Empty reply from server 09.03.19 14:52:02 error customer Could not get Let's Encrypt certificate for my.domain.com: Curl: Empty reply from server 01.03.19 14:54:10 error customer Could not get Let's Encrypt certificate for my.domain.com: Curl: Unknown SSL protocol error in connection to acme-v02.api.letsencrypt.org:443 01.03.19 05:30:01 error customer Could not get Let's Encrypt certificate for my.domain.com: Curl: error:14077438:SSL routines:SSL23_GET_SERVER_HELLO:tlsv1 alert internal error Leider bekomme ich wenn ich folgenden Befehl ausführe auch keine Meldung, es hängt einfach und passiert nix:
      root@server:/var/run# php -q /var/www/my.domain.com/scripts/froxlor_master_cronjob.php --letsencrypt --debug [information] Updating Let's Encrypt certificates [information] Updating my.domain.com [information] letsencrypt-v2 Using 'https://acme-v02.api.letsencrypt.org' to generate certificate [information] letsencrypt-v2 Using existing account key [information] letsencrypt-v2 Starting certificate generation process for domains [information] letsencrypt-v2 Requesting challenge for my.domain.com Leider sehe ich keine weitere Möglichkeit zum Debugging.
      Wo müsste ich ansetzen um mehr Logs zu bekommen, bzw. kennt jemand den Fehler und kann mir sagen was ich falsch mache ?
      Irgendwie verstehe ich nicht was das Problem ist.
      Auf einem anderen Server mit anderer IP und Froxlor habe ich genau das gleiche Problem.
      Ich kann erfolgreich pingen und telnetten:
      root@server:/var/run# telnet acme-v02.api.letsencrypt.org 443 Trying 2a02:26f0:eb:186::3a8e... Connected to e14990.dscx.akamaiedge.net. Escape character is '^]'. ^CConnection closed by foreign host.  

    • By Kieron Boswell
      Hi guys, have just got froxlor set-up and looking around it getting it ready to move all my clients into, one or two things I haven't been able to see yet.
      Mail settings, I'm used to being spoon-fed mail settings when I create an account, generally are these fixed so I can make a note? And is there a way to use mail.domain.tld rather than using the primary server domain for example? I'd really like something like that to be the default when I create a new website/email etc if possible. Ftp, is it possible to set ftp.domain.tld as a record that works for FTP automatically when an account is made under a customer? Many thanks, enjoying froxlor so far :-)
    • By princeofnaxos
      After migrating from syscp, all SSL hosts have empty host files. A comment is there, saying "# no ssl-certificate was specified for this domain, therefore no explicit vhost is being generated".
      Looking in lib/Froxlor/Cron/Http/Apache.php, I see that $domain['ssl_cert_file'] must be empty in order to get that message. But where in the domain form should I enter the certificate's filename? There is nothing under "Webserver SSL settings" that looks like that.
       




×
×
  • Create New...