Jump to content
Froxlor Forum

Search the Community

Showing results for tags 'apache2.4'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Froxlor
    • Announcements
    • Feedback
    • Development
    • Bugs and Feature Requests
    • Trashcan
  • Support
    • General Discussion
  • Other Languages
    • German / Deutsch

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 3 results

  1. I am having a little bit of problem getting Froxlor set up properly, with all domains that I create giving a 403 error when you access the site via http. I am set up using the following config ubuntu 18.04 lts apache 2.4.29 php 7.2 php-fpm mod_proxy_fcgi libnss-extrausers I have followed all the steps, and I think I have the correct boxes ticked, but I am obviously missing something somewhere along the lines. Any pointer in the right direction would be great. When you go to the domain http://test.bearandbox.uk you get a 403 error with the following message Forbidden You don't have permission to access / on this server. Server unable to read htaccess file, denying access to be safe Apache/2.4.29 (Ubuntu) Server at test.bearandbox.uk Port 80 The logs give the following error When I add a domain I get the following config in sites-available <VirtualHost 167.99.95.176:80 [2a03:b0c0:1:e0::44a:1001]:80> ServerName test.bearandbox.uk ServerAdmin simon@bearandbox.uk DocumentRoot "/var/customers/webs/bearbox/test.bearandbox.uk/" <FilesMatch \.(php)$> SetHandler proxy:unix:/var/lib/apache2/fastcgi/1-bearbox-test.bearandbox.uk-php-fpm.socket|fcgi://localhost </FilesMatch> <Directory "/var/customers/webs/bearbox/test.bearandbox.uk/"> Require all granted AllowOverride All </Directory> Alias /webalizer "/var/customers/webs/bearbox/webalizer" LogLevel warn ErrorLog "/var/customers/logs/bearbox-error.log" CustomLog "/var/customers/logs/bearbox-access.log" combined </VirtualHost> The file at /var/lib/extrausers looks like this bearbox:x:10000:10000:Simon Yeldon:/var/customers/webs/bearbox/:/bin/false the file in the php-fpm pool looks like this ;PHP-FPM configuration for "test.bearandbox.uk" created on 2019.05.21 10:30:01 [test.bearandbox.uk] listen = /var/lib/apache2/fastcgi/1-bearbox-test.bearandbox.uk-php-fpm.socket listen.owner = bearbox listen.group = bearbox listen.mode = 0660 user = bearbox group = bearbox pm = static pm.max_children = 1 pm.max_requests = 0 ;chroot = /var/customers/webs/bearbox/test.bearandbox.uk/ security.limit_extensions = .php env[PATH] = /usr/local/bin:/usr/bin:/bin env[TMP] = /var/customers/tmp/bearbox/ env[TMPDIR] = /var/customers/tmp/bearbox/ env[TEMP] = /var/customers/tmp/bearbox/ php_admin_value[session.save_path] = /var/customers/tmp/bearbox/ php_admin_value[upload_tmp_dir] = /var/customers/tmp/bearbox/ php_admin_flag[allow_call_time_pass_reference] = Off php_admin_flag[allow_url_fopen] = Off php_flag[asp_tags] = Off php_admin_value[disable_classes] = php_admin_value[disable_functions] = curl_exec,curl_multi_exec,exec,parse_ini_file,passthru,popen,proc_close,proc_get_status,proc_nice,proc_open,proc_terminate,shell_exec,show_source,system php_flag[display_errors] = Off php_flag[display_startup_errors] = Off php_admin_flag[enable_dl] = Off php_value[error_reporting] = E_ALL & ~E_NOTICE php_admin_flag[expose_php] = Off php_admin_flag[file_uploads] = On php_admin_flag[cgi.force_redirect] = 1 php_admin_value[gpc_order] = "GPC" php_flag[html_errors] = Off php_admin_flag[ignore_repeated_errors] = Off php_admin_flag[ignore_repeated_source] = Off php_value[include_path] = ".:/usr/share/php/:/usr/share/php5/" php_flag[log_errors] = On php_admin_flag[log_errors] = On php_value[log_errors_max_len] = 1024 php_flag[magic_quotes_gpc] = Off php_flag[magic_quotes_runtime] = Off php_flag[magic_quotes_sybase] = Off php_value[max_execution_time] = 30 php_admin_value[max_input_time] = 60 php_admin_value[memory_limit] = 128M php_admin_value[open_basedir] = "/var/customers/webs/bearbox/test.bearandbox.uk:/var/customers/tmp/bearbox:/usr/share/php:/usr/share/php5:/tmp" php_admin_value[output_buffering] = 4096 php_admin_value[post_max_size] = 16M php_admin_value[precision] = 14 php_admin_flag[register_argc_argv] = Off php_admin_flag[report_memleaks] = On php_admin_value[sendmail_path] = "/usr/sbin/sendmail -t -i -f simon@bearandbox.uk" php_value[session.auto_start] = 0 php_value[session.cookie_domain] = php_value[session.cookie_lifetime] = 0 php_value[session.cookie_path] = / php_admin_value[session.gc_divisor] = 1000 php_admin_value[session.gc_probability] = 1 php_value[session.name] = PHPSESSID php_value[session.serialize_handler] = php php_flag[session.use_cookies] = 1 php_flag[short_open_tag] = On php_flag[suhosin.simulation] = Off php_flag[track_errors] = Off php_value[upload_max_filesize] = 32M php_admin_value[variables_order] = "GPCS" php_admin_value[opcache.restrict_api] = "/var/customers/webs/bearbox/test.bearandbox.uk/" If I un-comment the chroot line, it works... How do I fix this?
  2. Hi, I upgraded from debian 7 to 8 (yeah - quite late) and so from apache2.4 to 2.4, before i go for debian 9 I need some help for this issue: when I start apache I get this: Nov 14 15:20:32 srv087 apache2[27920]: Starting web server: apache2 failed! Nov 14 15:20:32 srv087 apache2[27920]: The apache2 instance did not start within 20 seconds. Please read the log files to discover problems ... (warning). Nov 14 15:20:32 srv087 systemd[1]: apache2.service: control process exited, code=exited status=1 Nov 14 15:20:32 srv087 systemd[1]: Failed to start LSB: Apache2 web server. Nov 14 15:20:32 srv087 systemd[1]: Unit apache2.service entered failed state. but the server with the ID is running: 27934 root 15:20 /usr/sbin/apache2 -k start 27937 www-data 15:20 /usr/sbin/apache2 -k start 27938 www-data 15:20 /usr/sbin/apache2 -k start 27939 www-data 15:20 /usr/sbin/apache2 -k start in the error log I get this: [Wed Nov 14 15:20:12.229256 2018] [core:warn] [pid 27934] AH00098: pid file /var/run/apache2.pid overwritten -- Unclean shutdown of previous Apache run? [Wed Nov 14 15:20:12.235164 2018] [mpm_prefork:notice] [pid 27934] AH00163: Apache/2.4.10 (Debian) OpenSSL/1.0.1t configured -- resuming normal operations [Wed Nov 14 15:20:12.235224 2018] [core:notice] [pid 27934] AH00094: Command line: '/usr/sbin/apache2' I would like to have apache in normal state ... , any suggestions?
  3. Hi, ich hätte mal eine simple Frage zum Thema Redirects. Wir möchten gerne folgende Redirects für eine Domain einrichten (siehe Screenshot für korrektest Beispiel aus dem Internet): http://www.domain.de (301) -> https://domain.de https://www.domain.de (301) -> https://domain.de http://domain.de (301) -> https://domain.de https://domain.de (301) -> kein redirect Könnten wir dies im Froxlor Panel einstellen oder ist es hierzu erforderlich das wir die vHosts Configs der einzelnen Domains/Subdomains mit einer manuellen Config erweitern die die gewünschten Redirects aufweist ? Manuell würde ja bedeuten, dass Froxlor die Config nach 15min überschreibt. Können wir dies permanent hinzufügen oder gar im Panel ? Ich denke im worse Case dann über .htaccess oder ? Gerne würde ich natürlich im vHost anfangen statt in der unteren Ebene (.htaccess). Vielen Dank schon mal im Voraus.
×
×
  • Create New...