Jump to content
Froxlor Forum

Search the Community

Showing results for tags '403'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Froxlor
    • Announcements
    • Feedback
    • Development
    • Bugs and Feature Requests
    • Trashcan
  • Support
    • General Discussion
  • Other Languages
    • German / Deutsch

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. I am having a little bit of problem getting Froxlor set up properly, with all domains that I create giving a 403 error when you access the site via http. I am set up using the following config ubuntu 18.04 lts apache 2.4.29 php 7.2 php-fpm mod_proxy_fcgi libnss-extrausers I have followed all the steps, and I think I have the correct boxes ticked, but I am obviously missing something somewhere along the lines. Any pointer in the right direction would be great. When you go to the domain http://test.bearandbox.uk you get a 403 error with the follo
  2. Als ich gestern einen neuen Kunden mit einer neuen Domain angelegt habe erschien anstatt der 'Standard HTML von Froxlor' eine '403 Permission denied' Vor ein paar Tagen hat es noch funktioniert und wie in meinem anderen Thread beschrieben hat sich in der letzten Zeit nichts an meiner Froxlor Installation ge?ndert. Das einzige was ich danach gemacht habe ist einen anderen User de-aktiviert. (vorher gab es keine de-aktivierten User) m?glicherweise gibt es da einen Zusammenhang...? Die Datei- und Verzeichnis-Berechtigungen sind identisch mit anderen Usern es wurde die folgende .conf n
×
×
  • Create New...